Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Image-not-available

Всичко е взаимосвързано. Мислите, чувствата и действията се обединяват, за да възкръснат в живот в лекота и хармония с вътрешния и външен свят. Йогата е това сливане. В You Yoga вярваме, че йогата не е отговор на всички проблеми или решение за сбъдване на нашите мечти. В You Yoga вярваме, че йогата е един път, избор, който помага, центрира тялото и мислите, прави ни здрави и с повече способност за радост, движение и свързване.

You Yoga работи с различни техники, за намаляване на стреса, повишаване капацитета за справяне с ежедневието, възстановяване след раждане, овладяване на негативни емоции, активиране и стягане на тялото, изграждане на навици и техники, които помагат за самоконтрол на мислите и емоциите, така че действията да допринасят за смислен, здравословен и полезен за нас и околните живот.

Практикуването на йога, което предлагаме е много лично преживяване, но неизменно се превръща в мощен инструмент за трансформация. Ще ви отведе на друго ниво във всички аспекти на вашия живот, включително кариера, взаимоотношения, учение, фитнес и творческо изразяване.

+359 887 517 666

Have your say

wonderful comment(s)!