Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Image-not-available

Йога студиo Yoga Place е създадено преди 10 години, не само като място където да се практикува йога, но и като убежище където можеш да се уединиш, да потънеш в хармония, да срещнеш прекрасни хора, да споделиш свои размисли и открития, да поговориш за онези невидимите неща от живота докато изследваш изискани чайчета от подбрана селекция от целия свят.

Йога студио Yoga Place София е създадено в съответствие с древното изкуство за местополагането Фън Шуй, което балансира и подобрява заобикалящата ни среда, с цел по-хармонични и пълноценни практики.

Йога студио Yoga Place София е просторно, разположено на 180 кв. м., удобно, комфортно, климатизирано, съвременно йога студио, разположено в централната част на град София на тихо и спокойно място. Тук ще намерите всичко необходимо, за да преживеете най-вълнуващото приключение. Ще бъдете въведени постепенно в техниките и принципите на йога, които ще влеят хармония в тялото, ще балансират емоционалното ви състояние, помагайки ви да се справите успешно със стреса в ежедневието ви.

+359 899 989 326

Have your say

wonderful comment(s)!