Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Have your say

comments

Therma Vitae Hotel, outside warm mineral children's pool, Ognyanovo, Garmen, Bulgaria

Нашия рейтинг:

За да бъда честна трябва да призная, че не съм посетила хотела за който сташа дума тук, защото вече бяхме отседнали в Garmen Hills Complex, но пък се насладихме на минералния му басейн, което надявам се ми дава право да споделя впечатленията си.

Село Огняново е на около 10 км от Garmen Hills Complex и именно собственика на хотела, в който бяхме отседнали ни насочи към това място споменавайки, че има няколко топли минерални басейна. Такава информация разбира се не е за изпускане и ние решихме да го посетим.

За малко под 20 лева на човек получихме достъп до ВИП частта на басейна: огромен вътрешен басейн с минерална вода с температура 37 градуса; външно джакузи, чиято температура не помня, но беше наистина много горещо и топъл външен детски минерален басейн.

Онези от вас, които не искат да подскачат от басейн на басейн, но въпреки всичко искат да се насладят на минералната вода, хотел Therma Vitae предлага достъп до „нормалния“ им басейн за 8 лева на човек. Единствения проблем там е, че е доста препълнено.

Website
Локация
Подходящо за: романтично пътуване, СПА
Резервации: +359 75 233 182
Цена за нощувка: 98 лв
Последно посетено: Август 2014

Visited by:

MariaMaria

Какво ни хареса:

  • Всички басейни и факта, че имаше достатъчно място за да може човек наистина да поплува.
  • Бара, който се намира точно до детския басейн отвън
  • Хубави удобни шезлонги, чисти душове и чисти съблекални
  • Услужлив персонал – особено дамата, която успя да отвори шкафчето ни след като забравихме комбинацията за него
  • Цените – да, 20 лева никак не са малко за миниатюрно селце като Огняново, но когато помислиш, че в София срещу 25 лева получаваш достъп до студен външен басейн и претъпкан вътрешен изведнъж преосмисляш цените
  • Малката водна пързалка на детския басейн – вероятно за деца под 5-6 години, но ако имате такива знаете колко много се радват на това
  • Начина по който кожата ти се чувства след прекаран ден в топлата минерална вода! Няма начин да бъде описано, но задължително трябва да го изживеете!

Какво могат да подобрят:

  • Абсолютно всичко ни хареса, но трябва да знаете, че не приемат карти, затова заредете се с достатъчно пари в брой или ще ви се наложи като нас да обикаляте Гърмен в търсене на банкомат
  • Барът до басейна няма храна в менюто си, така че ако планирате да изкарате целия ден там, не отивайте гладни! Въпреки това, извън зоната на басейна има ресторант където можете да хапнете. Ако го направите, непременно ни споделете какво мислите за ресторанта (ние не го пробвахме)

Адрес: Село Огняново

Have your say

comments