Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Have your say

comments

Втората ни вечер в Слънчев Бряг прекарахме в Sun Village Apartments. Исках да имам опит не само с хотел, но и с апартаментите в района за да мога да ви разкажа повече за тях. Наемането на апартамент е прекрасна идея когато пътувате със семейство или група приятели.

Sun Village предлагат едностайни и двустайни апартаменти на разумни цени, така че ако пътувате с лимитиран бюджет, но все пак ви се иска да отседнете някъде централно, те са перфектния избор.

Комплекса всъщност представлява множество апартаменти, собственост на различни собственици, но резервациите се управляват от една фирма, така че усещането е точно като да резервираш в хотелска база с апартаменти. При пристигането си трябва да се насочите към малката рецепция, но ако там се случи да няма никой винаги можете да се обърнете към персонала на ресторанта, където със сигурност ще получите помощ. Sun Village е с доста централна локация, макар че не се намира на самия бряг на морето. Като компенсация обаче разполагате с огромен плувен басейн, който е перфектен ако просто искате да се излежавате и да си почивате. А абсолютния бонус е, че мястото се намира на няколко улички от „парти централата“, което ви предпазва от многото шум!

Това, което най-много ми допадна на мястото е, че можете да си наемете едностаен или двустаен напълно обзаведен апартамент. Ако се съобразявате с лимитиран бюджет и искате да споделите място с приятели, това е най-добрата идея. Двустайните апартаменти разполагат с 2 двойни стаи, 2 бани, дневна и кухненски бокс. Има и добра по размери тераса, на която можете спокойно да се наслаждавате на закуската, обяда или вечерята, която можете да си приготвите сами. Можете разбира се и да изберете стая със закуска, която се сервира в малкия ресторант на комплекса, но с толкова приятна тераса според мен е по-добра идея да се запасите с продукти от близките супермаркети и да закусвате с гледка към басейна.

Апартаментите се управляват на хотелски принцип, така че стаята ви ще бъде почиствана ежедневно, а хавлиите сменяни (ако ги оставите на пода). Лично аз не сменям хавлиите си вкъщи след всяко ползване и не виждам причина да го правя дори и в хотел, но преценката оставям на вас.
Към комплекса има и безплатен паркинг, който обаче не е гарантиран. Когато пристигнахме не беше пълно, но ни предупредиха че ако излезем и местата по-късно се окажат заети, ще се наложи да паркираме някъде другаде. Около комплекса обаче има доста свободни парко-места, така че не вярвам това да е проблем.

Имайте предвид, че безплатен интернет няма. Ако искате да използвате техния се заплаща допълнително, но според зависи от вида на почивката, която искате това може и да не се окаже проблем. В крайна сметка какво по-лесно оправдание да се отървете от безкрайните имейли за няколко дни?

Като заключения ще кажа, че Sun Village предоставя чудесно съотношение цена/качество и със сигурност бих препоръчала да отседнете там при следващото си пътуване до Слънчев Бряг.

Подходящо за: двойки, семейства, групи приятели
За резервации: +359888200323 / +359886378879
Цена на нощувка: 70-100 лв
Посетено: 30 Май 2015

Visited by:

Rebecca RichardsonRebecca

Какво ни хареса:

  • Перфектно за споделяне със семейство или приятели
  • Огромен басейн
  • Напълно оборудвано
  • Добро съотношение цена/качество
  • Безплатен паркинг (ограничен)
  • Спокойна локация (в сравнение с останалите места на Слънчев Бряг)

Какво могат да подобрят:

  • За цената, която предлагат наистина не може да се очаква нищо повече – аз бях напълно доволна от престоя си.

Have your say

comments