Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Have your say

comments

Stella di Mare беше първият и единствен италиански ресторант, който посетихме в Слънчев Бряг. Избирането на перфектен хотел толкова беше изсмукало енергията ни, че изобщо не си направихме труда да проучим ресторантите и местата за посещение там.

Когато казвам, че всичко беше наистина вкусно и бяхме доволни от избора си, наистина го имам предвид! Може би ще разберете по-добре ако ви кажа, че бяхме 4 много гладни възрастни и всеки от нас си поръча предястие и основно и изядохме всичко толкова бързо, че успях да направя само две снимки на храната.

Ако посещавате Слънчев Бряг идвайки от друга държава, вероятно няма да сте много ентусиазирани да посетите италиански ресторант, а ще се ориентирате към българска кухня. Но ако и ви като нас (екипа на Eat Stay Love Bulgaria) живеете тук вероятно нямате нищо против малко разнообразие от време на време.

Какво ни хареса:

  • Голямо разнообразие от прясна морска храна (и всичко, което опитахме беше наистина много вкусно). Мидите бяха наистина големи и имаше достатъчно голямо количество за да наречем ястието основно, а не предястие.
  • Прекрасна пица.
  • Възможност да си поръчаш и типични български ястия като например Шопска салата.
  • Локацията – на самия плаж и точно до хотел Дюни.
  • Персонала говореше английски.

Какво могат да подорят:

  • Не сме сигурни, че това може да бъде подобрено, но според нашето мнение ресторанта беше доста скъп в сравнение с ресторантите в София. Цените все пак бяха по-разумни от тези в Париж например, но по-високи от средните за България. Струва си да се отбележи, че порцийте им все пак бяха доста по-големи отколкото на повечето места в Слънчев Бряг, така че предполагам можем да кажем, че си заслужаваше.
+359 885 22 94 04
Точно до хотел Дюни
Цена на човек: 30 лв
Подходящо за: обяд, вечеря
Website
Посетено: Юли 2014

Reviewed by:

MariaMaria

Have your say

comments