Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Have your say

comments

Sense-hotel

Нашия рейтинг:

Хотел Sense в София е вероятно един от най – стилните хотели в България, които съм виждала.

В момента, в който влезете в хотела ви посреща с усмивка приятелски настроения им персонал от рецепцията с приглушена светлина и арт декор.

Sense хотел се намира в центъра на София, на пешеходно разстояние от всички важни атракции и ресторанти и е чудесен избор ако искате да разгледате София.

Причината, поради която толкова харесвам този хотел и го препоръчвам на всички, които пристигат в България е бара на покрива на сградата (9ти етаж). Ако искате да впечатлите ваш гост в София, то това е мястото, на което да го заведете. Барът работи ежедневно от 10 сутринта до 2 през нощта и е удобно място за обедно кафе или питиета след работно време. Лично аз не се сещам за друго заведение в София, което предлага градска гледка от едната страна и изглед към планински склонове от другата. Най-доброто (според мен) време за посещение е точно преди залез слънце – така имате достатъчно време да се насладите на гледките при пристигането си, а след това можете спокойно да се отпуснете назад с питие и да си прекарате една спокойна вечер.

Хотел Sense предлага също така СПА услуги (които не сме тествали все още но много се надяваме да го направим в скоро време), както и конферентна зала, която можете да намете при нужда.

Website
Локация
Подходящо за: бизнес пътуване
Резервации: +359 (0) 700 20670
Цена за нощувка: 240 лв
Последно посетено: Октомври 2014

Visited by:

Rebecca RichardsonRebecca

Какво ни хареса:

  • Капучиното им винаги е прекрасно!

Какво могат да подобрят:

  • За момента нямаме конкретни предложения

Have your say

comments