Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Ако можех да изкрещя на света за това място, щях да го направя! Предполагам, че някои от вас очакват да ви разкажем за място, което е много неприятно и това вероятно ще се случи някога, но няма да е днес… Вчера излязох от офиса около 11:30 и отидох да катеря планина Витоша (в дълга рокля и обувки стил пантофки- не питайте!). След като успях да намеря най- удивителната скала с абсолютно магическа гледка към София ми препоръчаха да посетя пивоварна River Side по пътя си обратно и така и направих. И реакцията ми беше: „О Боже, това място е удивително!“.

На около 20 минути с кола от центъра на София (над Драгалевци) се намира това абсолютно прекрасно място, лесно достъпно с кола и все пак скрито в гората. Едно от най- хубавите му качества са няколкото различни тераси, всяка със свой собствен стил.

Предната тераса е разделена на две отделни зони за настаняване: едната с поглед към детската зона за игри а другата, заобградена от саксии с прекрасни цветя. Задната тераса е по- малка, но за сметка на това се намира на около 3 метра от река, чието ромолене е като музика на живо! Когато влезете вътре в ресторанта може да ви стане неприятно ако сте вегетарианец, но ако не сте – от аромата на месото, което приготвят буквално ще ви потекат лигите (точно като на мен)!

А за онези, приличащи на мен (интроветни типове)- ако търсите място на което да се усамотите, тази задна тераса има контакти, в които можете да включите лаптопа си, да си поръчате чаша студена бира и да се наслаждавате на звука от реката. О, и нещо което забравих да спомена- бирата е правена на място и има наистина разкошен вкус!

Така че скъпи приятели, ако ви се намира малко свободно време и искате да избягате от градската шумотевица, скачайте в колата и моментално бягайте натам! И когато отидете, непременно ни разкажете как сте си прекарали в коментарите по- долу!

Какво ни хареса:

  • Локацията (прекрасно, спокойно място)
  • Ромоленето на реката
  • Бирата!

Какво могат да подобрят:

  • Спагетите им могат да бъдат и по- вкусни… Не бяха нищо особено
+359 876 123 466
Драгалевци
Цена за един: 25 лв
Подходящо за: бягство от града, кафе, обяд, вечеря
Последно посетено: Август 2014

Reviewed by:

Nina AlexanderNina

Have your say

wonderful comments!