Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Have your say

comments

Много често ресторантите в хотели биват пренебрегвани – обикновено не са видими от улицата. Дори и когато са обаче, не е много ясно дали хора, които не са отседнали в хотела са добре дошли. Именно по тази причина искам да ви споделя моя отзив за ресторанта на Хотел Жерави – според мен това е едно прекрасно място за хранене в Слънчев Бряг.

Ние бяхме гости на хотела за една нощ и решихме да вечеряме там – ресторанта изглеждаше приятно и беше лесното решение. В самия ресторант се наслаждавахме на тишина и спокойствие – бяхме там в самото начало на сезона и се оказахме почти единствените гости останали за вечеря. Имайки предвид, че се намирахме в центъра на купона, а именно Слънчев Бряг, това място се оказа невероятно спокойно и елегантно.

Ресторанта разполага с прекрасна тераса в близост до басейна, а цялата зона е декорирана с красиви цветя. Менюто предлага разнообразие от класически европейски ястия и традиционни български такива. Спряхме се на „Специалитет Жерави“ – пилешко филе и на кюфтенца с кускус – и двете се оказаха невероятно вкусни!

Менюто на ресторант Жерави предлага разумни цени и порциите са адекватно големи, така че в никой случай няма да останете разочаровани що се отнася до съотношението цена-качество. Можете да разгледате пълното меню тук.

Има едно нещо, което не бива да пропускате и това е вишневия чийзкейк. Дори и да сте на диета силно ви препоръчвам да го опитате – невероятен е! Всъщност, ако сте наблизо посетете ресторанта дори и само заради този чийзкейк – ще ми бъдете благодарни!

Ресторанта е отворен от 8 сутринт до 10 вечерта и след като сте приключили с вечерята си можете да се насочите към панорамния бар на хотела за коктейл.

Какво ни хареса:

  • Невероятен чийзкейк!
  • Прекрасен избор от менюто
  • Разумни цени
  • Приятна тераса

Какво могат да подобрят:

Всичко беше много вкусно – нямам никакви оплаквания!

+359 554 20300
Слънчев Бряг
Цена на човек: 20 лв
Подходящо за: закуска, обяд, вечеря
Посетено: 29 Май 2015

Reviewed by:

Rebecca-RichardsonRebecca

Have your say

comments