Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Have your say

comments

Болеро е стилен ресторант в Слънчев Бряг, разположен само на няколко минути разходка от центъра на курорта. Ако търсите висококачествена храна и разнообразно меню, от което да избирате, то тук няма да сте разочаровани.

Решихме да опитаме този ресторант, т.к. бяхме отседнали наблизо и минавайки покрай него забелязах градината с прекрасни рози. Оказа се, че освен цветя в градината има и басейн с маси разположени около него, създаващи една отпускаща и спокойна атмосфера. Вътрешната част на ресторанта е равностойно прекрасна – много растения и цветя в компанията на няколко луксозни свещника.

Първото нещо, което ми направи впечатление беше много доброто обслужване. Персонала се държа много любезно и ни помогна с препоръки, което се оказа много полезно, защото менюто съдържа много опции включително суши, индийска и морска храна. Можете да го разгледате по-подробно на линковете тук:

Bolero Menu

Bolero Lunch Menu

Bolero Sushi Menu

Ние се спряхме на салата Цезар, последвана от ризото с морски дарове и риба, гарнирана със зеленчуци на скара. Единственото ми оплакване относно храната беше, че не можах да я довърша макар че положих огромни усилия. Ризото например предлагаше изобилие от морски дарове – нещо рядко срещано имайки предвид, че в голяма част от случаите получаваш много ориз и в общи линии нищо повече. След като си „починахме“ с малко червено българско вино успяхме да си освободим място за десерти. Опитахме шоколадовото суфле и крема брюле, и двете – безупречни. Това което ми направи много позитивно впечатление в менюто беше подробното описание на съставките и възможните алергени. Самата аз имам няколко алергии и бях очарована от възможността да ги избегна без да водя безкрайни разговори по темата.

Преди пътуването си бях предупредена, че ресторантите предлагащи добро качество в Слънчев Бряг са силно лимитирани. Именно затова се радвам да кажа, че успях да ги открия и мога спокойно да ви препоръчам любимците си – така ще можете без притеснение да се насочите към тях и гарантирано да останете доволни!

Когато шумните партита, барове и заведения за бързо хранене в Слънчев Бряг ви омръзнат, Болеро е идеалното място за спокойна романтична вечер с чудесна храна.

Какво ни хареса:

  • Прекрасна градина
  • Спокойно
  • Чудесно обслужване
  • Голямо разнообразие
  • Отлична стойност

Какво могат да подобрят:

Нямам никакви оплаквания!

+359 55431081
Слънчев бряг
Цена на човек: 15 лв.
Подходящо за: обяд, вечеря
Посетено: 30 Май 2015

Reviewed by:

Rebecca-RichardsonRebecca

Have your say

comments