Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Have your say

comments

Искало ли ви се е някога да посетите ресторант, в който да не се чувствате като на железопътна гара на която постоянно има движение? Място, на което спокойно да можете да проведете бизнес или лична среща, или пък да поработите необезпокоявани за известно време? Ако отговора ви е да – това място е перфектният избор.

Често хората пренебрегват хотелските ресторанти мислейки си, че са единствено подходящи за гостите на хотела. И губят много. Истината е, че именно тези места имат гарантирано високи стандарти и случая на ресторанта в Park Inn by Radisson е точно такъв.

Аз и Ребека посетихме това разкошно място по време на момичешкия си СПА уикенд и останахме очаровани от прекрасната атмосфера, перфектното обслужване и изключително вкусната храна. Подредбата на ресторанта (както между впрочем и на целия хотел) е направена с много внимание към детайла: дори и да е пълно, разположението на масите позволява всяка от тях да запази своята автономност. Именно поради тази причина ние най-сетне успяхме да се наговорим и да си кажем всичко, отлагано вече седмици наред!

Ресторанта на хотел Park Inn by Radisson е перфектен избор за среща по какъвто и да било повод (бизнес или лична), при това по всяко време на денонощието. Бих казала спокойно, че е много добър избор и за събиране с приятели, защото мястото позволява да се съсредоточите върху хората, с които сте отишли, вместо върху непрекъснато минаващи около вас непознати. Мястото е елегантно и стилно, а градината е невероятно красива! Близката гора осигурява свеж въздух, а отдалечеността от главната улица предпазва от главоболие (далеч от постоянния трафик на София).

Що се отнася до храната: каквото и да си поръчате от тяхното меню, няма да сбъркате. Важно е обаче да се спомене, че телешкото месо, използвано в ресторанта на Park Inn by Radisson е от местна ферма, която има вероятно най-високите стандарти и където животните се хранят изключително и само с органична храна.

И като последна препоръка: завършете храненето си с кафе. Аз съм невероятно претенциозна спрямо моето и смея да твърдя, че Park Inn by Radisson сервират ароматно съвършенство!

Какво ни хареса:

  • Атмосферата, локацията и аранжировката на мястото
  • Великолепната градина
  • Вкусната храна с перфектно качество
  • Безупречното обслужване

Какво могат да подобрят:

Нищо! Наистина нищо не бива да бъде променяно в това място. То е прекрасно именно такова, каквото е и не би могло да бъде по-добро!

Нашият рейтинг:

Резервации: +359 2 861 5700
Цена на човек: 50лв
Подходящо за: обяд, вечеря, бизнес среща
Последно посетено: Март, 2015

Reviewed by:

Nina Alexander and Rebecca RichardsonNina & Rebecca

Have your say

comments