Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Have your say

comments

Наскоро мой приятел ме покани на по питие в бар Flip Flop.

Той се намира на улица Оборище и е малко, уютно и много шарено място. Бях впечатлена от интериора: толкова е новаторски и оригинален! Личи си, че мястото е обзаведено с желание. И познайте какво – менютата са написани на гърба на истинска джапанка. Не е ли забавно?!

Заведението работи седем дни в седмицата от 10 вечерта чак до 2 след полунощ. Предлагат се типичните за един бар напитки – коктейли (алкохолни или безалкохолни), вино, безалкохолни,кафе и т.н. Но това, което е специфично за това място е бирата. Предлагат се няколко вида бутикова бира, която е трудна за откриване по заведенията, но бар Flip Flop е едно от малкото места, на които можете да я опитате. Аз лично не обичам бира, но моят приятел изпи няколко и беше доста доволен! 🙂

Когато посетите мястото задължително трябва да пробвате коктейла Moscowmule, който съдържа водка, лайм и джинджифилова бира. Също така трябва да опитате и така нареченият Strohk, който всъщност е австрийски ром и е мноогооо силен. Ако сте с кола, по-добре стойте далече от него 🙂

През лятото този бар е наистина много забавно място. Понякога поставят малък, надуваем басейн отвън, което е гениална идея, имайки предвид колко топло е през лятото в София. Също така има и летен бар на тротоара, на който можете да се наслаждавате на питиетата си.

Отново през лятото можете да станате и част от играта, наречена Бар тур. Това е забавна игра, в която трябва да обикаляте различни барове, да намирате малки подаръчета, скрити някъде навън, а ако се справите, получавате безплатен шот или друга напитка.

Музиката е от особено значение за Flip Flop. Тя е разнообразна и много от посетителите са там именно заради нея. Веднъж месечно гостува и ди джей. Персоналът е от млади хора и всички са много мили. Винаги са готови да си поговорят с теб или да ти предложат най-хубавата напитка. Това прави мястото още по-гостоприемно. Другото, което харесвам там е че домашните любимци са добре дошли!

С приятеля ми прекарахме около два часа в заведението и аз със сигурност ще се върна там отново. Това е страхотно място, на което можеш да изпиеш нещо след работа, да се отпуснеш и да срещнеш нови хора.

Какво ни хареса:

  • Хубаво е да можеш да отидеш на толкова релаксиращо място
  • Подходящо е за домашни любимци и дори има купички за вода (за любимците)
  • Хубав избор от напитки, особено що се отнася до видовете бира и коктейлите
  • Забавен декор

Какво могат да подобрят:

Прекарахме си прекрасно и нямаме забележки!

+359 87 780 6997
ул. Оборище 61, 1504
Price for one: 6 lv
Suitable for: drinks
Website
Visited on: March 2015

Reviewed by:

AntoniaAntonia

Have your say

comments