Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Image-not-available

Числото 11 е свещено число, символизира просветление и ново начало. Освен това е най-интуитивното и мистично число. Има магическо значение в нумерологията и представлява канала на подсъзнанието. Полето на числото 11 включва взаимодействието между хората на енергийно ниво. Вибрация 11 носaи голям енергиен потенциал със себе си.

Йога студиото е създадено през април 2013 година и от тогава се работим с удоволствие и сме щастливи и горди от това,че клиентите се увеличават постоянно.Разполагаме със зала от 20 места,две съблекални и душове.

Дизайнът на студиото е модерен и изчистен,цветовете и осветлението са подбрани така,че да въздейства успокояващо и отпускащо.Постелките за йога са от еко материали,които не задържат бактерии и са изключително качествени и удобни.Ние вярваме,че йога е нещо много специално и за да я усетиш,трябва да се чувстваш удобно и спокойно.Инструкторите в Eleven са професионалисти,залата е винаги чиста,клиентът е на първо място и отделяме достатъчно време за всякакви въпроси,свързани с йога.

Намираме се в кв.Лозенец,ул.Златен рог 16,на изхода на метростанция Джеймс Баучер(срещу паркчето на хотел Кемпински),в бизнес сградата на Интертайм Континентал,на ниво -1(под магазина за мебели).Улицата е добре осветена вечер,до нас се намира Пощенска банка от едната страна , и ОББ от другата.В студиото има естесвена светлина от големи прозорци.

На рецепцията можете да си купите био продукти за ядене,постелки за йога,чай,кафе или фреш.
Йога практиките при нас са разнообразни,с различно натоварване и продължителност,както и по различно време на деня,за да е удобно за хора с различно работно време и ангажименти.

Работим по график,информация можете да получите всеки ден от понеделник до четвъртък на място между 17-18ч ,или на телефон 0887 93 79 60.

Фейсбук страницата ни е отворена( Yoga Studio Eleven Facebook), така че може да я виждате ,дори да не ползвате Фейсбук.

В йога студиото може да опитате нашите процедури- Аюрведа терапия на лице или Боуен техника,извършвани от квалифициран терапевт,както и Реджуванс за лице,която представлява естествен лифтинг ,постигнат чрез масаж.Също така ако се интересувате от лечение със Рейки сеанси,можете да се възползвате при нас.

Нашата мисия е да ви помогнем да постигнете хармония и здраве чрез йога.

Tel: +359 887 937 960

Have your say

wonderful comment(s)!