Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Have your say

comments

Ако сте били в Слънчев бряг това лято, вероятно сте забелязали колко може да се напълни това място и колко труден става изборът на заведения. Обикновено всички отиват в най- добре изглеждащите. Ние избрахме Bubbles in Colors (Цветни балончета), защото отвън изглеждаше подобно на хижа някъде в Доминиканската Република с листа от палмови дървета по покрива и дървени пътеки, водещи до плажа. Имаше група, която свиреше жива музика и понеже бяхме гладни и имахме сериозна нужда от питие, Bubbles in Colors ни се стори подходящия избор.

Като изключим малките оплаквания (които можете да видите по-долу), Bubbles in Colors е едно приятно място за прекарване на времето. Може би направихме лош избор, вероятно останалите неща в менюто са приготвени вкусно! Ако сте били там това лято, споделете опита си с нас!

Какво ни хареса:

  • Декора. Ще видите част от него на снимките по-долу, но мястото изглежда още по-добре на живо!
  • Персоналът беше много мил и поръчките ни дойдоха бързо.
  • Музиката на живо беше много приятна.

Какво може да се подобри:

  • Храната. Доматената супа имаше по-скоро вкус на горещ кетчуп (междувременно е важно да се спомене, че имаше този вкус във всички ресторанти във Слънчев бряг). Пастата, която поръчахме, беше студена и нямаше абсолютно никакъв вкус (добавянето на „супата от кетчуп“ към нея също не помогна) и дори пицата не беше хубава. За сметка на това мидите бяха вкусни!
  • Коктейлите. Обикновено си поръчвам Маргарита, но тяхната нямаше нищо общо с вкуса на познатия ми коктейл. Блъди Мери-то имаше вкус на кетчуп с водка, така че предполагам могат да го сервират като предястие на доматената супа 😉
+359
Цена на човек: 10 лв.
Подходящо за: питиета
Посетено: 2014

Reviewed by:

Maria TMaria

Have your say

comments