Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Image-not-available

Провеждаме занимания по Интегрална Йога в Русе и София като предлагаме профилирани групи за възрастни, деца, бременни и родители с деца. Също така организираме редовни семинари и лагери с учители от българия и чужбина с цел задълбочаване и по-бърз напредък. Интегралната Йога е и част от нашата teambuilding програма за фирми, организации и приятелски групи.

Ето защо е важно да се практикува Йога:

Човекът е загубил идеята за изначалната и безпределна свобода на съзнанието си е започнал да се идентифицира с всевъзможни физични, психични и умствени явления. Най-грубите от въпросните идентификации са пол, професия, спортни пристрастия – Йога не иска от нас да се откажем от всички тях, а да си дадем ясна сметка за тяхното място в цялостната картина на нещата. Основната идея на йога се заключава в поетапно осъществяване на съзнателен контрол върху грубите и фини аспекти на човешкото същество.

Йога е практическа наука. Тя е въпрос на дисциплина на тялото, ума, интелекта, емоциите и волята. Пътят на йога може да се разгърне като последователност от осем етапа. Започвайки от истински морални принципи, през дисциплина, овладяване на физическото тяло и дишането, обръщане сетивата навътре, концентрация и медитация, те водят към просветлено и неограничено виждане за света, осъзнаване на собствения си неограничен потенциал и ново качество на живот, лишено от ограничени модели на поведение, обусловености и страдания.

Tel: +359 884 33 58 26

Have your say

wonderful comment(s)!