Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Have your say

comments

Lotus hotel sunny beach double room

Нашият рейтинг:

Хотел Лотус в Слънчев Бряг e от онзи тип хотели, за които ще кажете че са прекрасно съотношение цена / качество. Намира се на около 300 метра от плажа и около него изобилства от супермаркети, ресторанти и магазинчета.

Хотелът предлага стандартни стаи и студия, които имат собствена кухня за онези, които искат да са в Слънчев Бряг, но не държат да се хранят само в ресторанти. Според мен хотел Лотус е чудесна опция за хора, които не искат да са далеч от лудия нощен живот на Слънчев Бряг, но същевременно искат да се насладят и на почивката в комплекса.

Бяхме много приятно изненадани когато рецепционистката ни подаде ключовете от стаята ни около 11 преди обяд и не ни се наложи да чакаме официалния час за настаняване. Хотелът е семпъл, но много чист и просторен, и като бонус – цените са перфектни. Платихме 80 лева за стандартна двойна стая с включена закуска.

Website
Местоположение
Подходящо за: почивка в града
Резервации: +359 554 22 199
Цена за нощувка: 80 лева
Visited on: dd mm yy

Visited by:

MariaMaria

Какво ни хареса в хотел Лотус:

  • Ранното настаняване е възможно (естествено ако стаите са свободни)
  • Безплатен паркинг пред хотела (което е наистина важно, защото няма особено много паркоместа в Слънчев Бряг)
  • Приятен и услужлив персонал – говорят английски, както и други езици
  • Просторни и чисти стаи с тераси и климатик.
  • Чудесна закуска (гостите на хотела получават 10% отстъпка за обяд и вечеря в ресторанта)
  • Чудесна локация – в близост до плажа, баровете и ресторантите и до „мини влакчето“, което се движи между Слънчев Бряг и Несебър.

Какво не ни хареса в хотел Лотус:

  • Лоша интернет връзка в нашата стая (но приятелите ни си бяха взели стая от другата страна на хотела и тяхната връзка винаги беше добра)
  • Шумно е през нощта – сигурно някъде близо до хотела има караоке бар. Музиката е поносимо силна, но достатъчно близо, за да разбереш кой от пеещите е пил малко повече отколкото може да носи.
  • Няма басейн (макар че знаехме преди да си резервираме стая, някак си ни липсваше).

Като цяло сме много доволни от престоя ни в хотел Лотус: ако супер бързия интернет и басейна не са ви приоритети, то това място е прекрасен избор да прекарате време в Слънчев Бряг на приятни цени.

Have your say

comments