Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Have your say

comments

SPA_HotelAnel

Нашия рейтинг:

Ако търсите 5* изживяване в хотел във София, то тогава непременно помислете за Hotel Anel.

Хотела се намира в центъра на София и макар локацията му да не е толкова централна колкото на Радисън например, все пак е на пешеходно разстояние от всички основни точки.

Това, което наистина ми харесва в този хотел е, че макар и толкова луксозен не ти оставя усещането за препълнено място. Лобито е просторно и декорирано с доста интересни скулптури – декоративна тема, която в последствие можете да откриете продължена навсякъде из хотела. Лоби бара се намира на нещо като втори етаж и е много уютен с приятни кожени кресла. Допълнителен бонус е, че на всяка маса има таблет, който можете да ползвате за да си проверите пощата или Фейсбук профила. П.С. Може да намерите един таблет, който има наша снимка на дисплея 🙂

Стените на стаята за закуска са обсипани с произведения на изкуството, което е малко странно заради липсата на прозорци, но въпреки всичко е много приятно, а и сервираната храна е чудесна.

Анел разполага и с много хубав ресторант на покрива на хотела, басейн и СПА център, но това, за което наистина искам да ви разкажа са стаите, които са особено впечатляващи. Ако резервирате апартамент, ще се окажете с огромна спалня, в която лесно можете да живеете. Всъщност на мен ми се иска!

Канапетата, масата за хранене, телевизора: всичко е огромно! А леглото лесно може да побере трима души. Но нека не забравяме ваната джакузи и големите меки и пухкави халати…

Ако търсите пространство и лукс надали бихме могли да ви ви препоръчаме по-добър хотел. Прекрасен е както за почивка в София, така и за бизнес пътуване.

Website
Адрес: бул. Тодор Александров 14
Подходящо за: престой в София / бизнес пътуване
Reservations: +359 2 9119 900
Цена на нощувка: 200 лв
Последно посетено: Октомври 2014

Visited by:

Nina Alexander and Rebecca RichardsonRebecca & Nina

Какво ни хареса:

Всичко! Наистина харесахме този хотел и силно го препоръчваме!

Какво могат да подобрят:

Всъщност, нямаме предложения…

Address: Todor Alexandrov Blvd. 1303 Sofia, Bulgaria

Have your say

comments