Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

С настъпването на лятото (йей!) в България не мога да не ви споделя за Хепи Суши в хотел Кемпински. Освен страхотното суши (което от сърце ви съветвам да опитате лично) мястото има още много плюсове, с които да ви заплени!

На първо място – Хепи Суши изобщо не наподобява стандартен ресторант. Масите, разхвърляни из прекрасната градина, ти позволяват както да седнеш в по- общата част близо до останалите, така и да се уединиш. Но не се тревожете- не е само градината. Ресторантът разполага и с основна, закрита част, изградена върху малко езерце, в което през лятото плуват патици. Въздухът там е свеж и приятен, а и обслужването е на ниво. Ако сте любители на суши, обещавам, че ще ви хареса. Ако не сте, менюто е доста богато и от него може да се възползва всеки – включва стандартните суши деликатеси, напълно вегетариански ястия, суши приготвено от пиле, както и чудесни десерти!

Нека ви предупредя, че задължително ще ви трябва резервация, особено ако искате да го посетите през уикенда. А ако сте интровертна натура като мен, това е едно от местата, идеални за скриване от социалния живот в компанията на приятна книга през деня!

Какво ни харесва:

  • Всичко! Това е едно от любимите ни места и често се връщаме там

Какво могат да подобрят:

  • Засега нямаме оплаквания

Нашия рейтинг:

+359 884 804 040
Бул. Джеймс Баучер 100
Цена на човек: 30 лв
Подходящо за: обяд, вечеря
Website
Последно посетено: Септември 2014

Reviewed by:

Nina AlexanderNina

Have your say

wonderful comments!