Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Have your say

comments

Като голям почитател на индийската храна бях много щастлива когато разбрах, че в София има още един индийски ресторант, който все още не бях посетила.

Бях чувала само хубави неща за Тадж Махал, очакванията ми бяха доста високи и се радвам, че всички те се оправдаха.

Ако обичате индийска храна, знаете, че балансът между вкусовите й качества и подправки е изключително важен. Често се случва когато попаднете в индийски ресторант ястията да са толкова пикантни, че не можете да усетите никакъв друг вкус. За щастие, Тадж Махал предлагат перфектен баланс. Поръчахме си Лучена пакораЧана Масала и Сааг Гошт. Всичко беше превъзходно, а агнешкото – топящо се в устата! Всички ястия бяха с отличителен вкус и умерено пикантни (без изобщо да са люти). Оризът и хлябът наан също са много добри, а чесновият наан е толкова вкусен, че не можете да спрете да ядете! Тънък и хрупкав!!!

Освен чудесната храна, която разбира се е най-важна, интериорът в Тадж Махал също е разкошен! Ресторантът е разположен на 3 етажа с около 30 места на всеки етаж, а това прави атмосферата уютна. Най-горният етаж би бил прекрасен за парти за около 30 човека. Просторно, но някак задушевно, с маси и канапета във всеки ъгъл, което значи, че можете да съберете всичките си приятели на едно място без да се блъскате на неудобна дълга маса. Има и малка тераса, което е бонус за пушачите и ня тях няма да им се налага да се отдалечават от партито когато искат да пушат.

Това не е един от евтините ресторанти в София, но цените са отражение на качеството. Можете да очаквате да похарчите около 30 лева на човек, ако си поръчате предястие и основно. Сервитьорката ни информира, че съставките, с които приготвят храната, са винаги пресни и лично аз предпочитам да платя необходимото, за да получа добро качество.

Тадж Махал е един от популярните ресторанти в София, така че непременно си направете резервация. Локацията също е много удобна: можете да паркирате на улицата и ще видите Александър Невски в края ѝ. Това е перфетен избор, ако имате гости, които преди не са били в София, защото след това можете спокойно да ги разходите и да им покажете красотите на града.

Не се притеснявайте, ако не сте особено организирани и не успеете да си запазите маса. Тадж Махал предлагат доставка и take away (при втората опция получавате 20% отстъпка от цената), но и за двата случая можете да се възползвате от техния уебсайт и да си поръчате оналайн.

Какво ни хареса:

  • Агнешко, което се топи в устата ти
  • Хрупкав и вкусен наан хляб
  • Прекрасен интериор и релаксираща атмосфера

Какво могат да подобрят:

Нямам никакви забележки, всичко беше перфектно!

Нашия рейтинг:

+359 987 36 32 /+359 (0) 876 600 776
Ул. 11ти Август №11
Цена на човек: 30 лв
Подходящо за: обяд, вечеря
Website
Посетено на: 10 Фев 2015

Посетено от:

Rebecca RichardsonRebecca

Have your say

comments