Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Ще ви разкажа за място, което си заслужава да посетите, но трудно ще намерите, ако не сте местен.

След най- дългия ден на шопинг терапия преди около седмица (комбинирала пазар Илиянци и улица Пиротска) заведох момичетата за супа и бира в Дивака (толкова типично българско, нали)! и те се влюбиха в него! Както и вие бихте, ако го посетите.

Дивака е едно от онези места, на които можете да отидете по всяко време. Работят до 2 през нощта и започват сутрин в 10, така че можете да се насладите на пилешката им супа, сервирана в хлебче за обяд или вечеря преди луда нощ в клуб!

Но не приключвайте само със супата! Уверете се, че ще си поръчате и пържени картофки. Имат аромата на тези от Макдоналдс , но са в пъти по-вкусни! И колкото и забавно да звучи – бихте могли да си поръчате половин или един килограмова порция, сервирана с настъргано отгоре, вкусно българско сирене!

Дивака е доста голямо място и бихте могли да си изберете дали да седнете вътре, в лятната или в зимната градина. Където и да решите, ще сте далеч от шума на града, така че ще можете да се насладите на разговор с приятели или просто да си включите лаптопа и да прекарате малко спокойно време насаме. И да, имат безплатен WiFi.

Каквото и да изберете, дали с компания или малко усамотение, не забравяйте да се върнете и да ни кажете вашите впечатления!

Какво ни харесва:

  • Пилешката супа в хлебче

Какво могат да подобрят:

Нашия рейтинг:

+359 2 986 6971
Ул. Христо Белчев 16
Цена за един: 10лв
Подходящо за: обяд, вечеря
Последно посетено: лято 2014

Reviewed by:

Nina AlexanderNina

Have your say

wonderful comments!