Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Мистър Пица е още един от известните вериги ресторанти в София. Винаги е заето, особено през уикенда, тъй като асортиментът е богат (въпреки името им не предлагат само пици), а и цените са приемливи. Посетих ресторанта на булевард Витоша една съботна вечер и си прекарах чудесно, независимо че беше претъпкано.

Настанихме се в покритата градинска част, където атмосферата е доста приятна и пушенето е разрешено. Ако това няма да ви е приятно, може да седнете във вътрешната част на ресторанта или пък на втория етаж. Поръчах си салата с калмари и суши със сьомга. Знам добре, че това е пица ресторант, но и без това напоследък прекалих с тежките храни и се старая да съм малко по- внимателна. И двете ястия бяха чудесни, придружени от каничката червено българско вино (половин литър много хубаво вино за 5 лева). Въпреки че не опитах пицата, тя изглеждаше много апетитно, така че вероятно следващия път ще се възползвам.

Какво ни хареса:

  • Чудесна селекция от храна
  • Хубаво българско вино
  • Спокойна атмосфера

Какво могат да подобрят:

Има няколко неща, които трябва да отбележа, като искам да кажа предварително, че те не са специфични за Мистър Пица, но са важни като цяло за ресторантите в София:

1. През уикендите, когато е много заето, очаквайте обслужването да бъде малко по-бавно от обичайното, както и да получите всичко, което сте поръчали наведнъж особено ако сте голяма група. Доста обичайно е в ресторантите един човек от групата да е приключил с храната си преди на друг изобщо да му е било сервирано.

2. Проверете си сметката отново, това не се отнася само за този ресторант, а за ВСИЧКИ! Когато е натоварено, грешки в сметките често се получават. Случи ни се и тук – след като първия вид вино, който поръчахме, не беше в наличност и трябваше да го заменим, накрая в сметката фигурираха и двата вида. Повечето пъти става дума за такива малки грешки, но ако всеки път нещата се объркват с около 5 лева, в края на деня сумата ще е сериозна.

Нашия рейтинг:

+359 (0) 700 44 777
Ул. Верила 3
Цена за един: 15 лв
Подходящо за: обяд, вечеря
Website
Последно посетено: Ноември 2014

Reviewed by:

Rebecca-RichardsonRebecca

Have your say

wonderful comments!