Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Have your say

comments

Garmen Hill Complex 1

Нашият рейтинг:

Преди няколко месеца семейството ни реши да посети България и си помислихме, че би било чудесно ако можехме да прекараме малко време заедно на някое тихо място, без непременно да сме разделени от хотелските стени. След продължително търсене осъзнах, че всъщност искам да намеря хижа в планина, за предпочитане с плувен басейн. Именно тогава открих комплекса Гърмен Хилс, който идеално отговаряше на критериите ми: снимките изглеждаха умопомрачително добре, имаше възможност да си наемеш цяла хижа или отделни стаи,  намираше се в планината и имаше басейн.

И понеже това беше първото ми пътуване към южна България, имах толкова много въпроси, че ми се наложи да им се обадя няколко пъти. Всеки път когато се обаждах на господин Кристоф Лемар (собственик и мениджър на мястото) той намираше време лично да отговори детайлно на всичко, което ме тормозеше. И когато най-накрая пристигнахме се оказа, че мястото е дори по-красиво отколкото е на снимките!

Website
Локация
Подходящо за: групи приятели, романтично пътуване
Резерваций: +359 899 962 203
Цена на нощувка: 140 лв
Visited on: dd mm yy

Visited by:

MariaMaria

Какво ни хареса в Гърмен Хилс:

 • Наскоро отворено, всичко на това място е ново, свежо и идеално чисто! Има две прекрасни и напълно самостоятелни хижи, както и една основна къща със стаи (с голяма обща кухня и дневна).
 • Басейнът е голям и идеално чист, покрит със специална защитна мембрана всяка нощ, така че водата запазва приятната си температура и е чудесна дори и рано сутрин.
 • В кухнята на всяка една от хижите можеш да намериш абсолютно всичко необходимо. Всичко, което може да ти потрябва за печене, готвене, правене на кафе – каквото се сетиш. Ние дори открихме малко метално канче за млечна пяна!
 • В хижите има камини и макар че ние не използвахме нашата, аз не можах да спра да си мисля колко прекрасно би било да седнеш пред нея в студена зимна вечер и да се взираш в огъня.
 • Има индивидуални барбекю зони към всяка от хижите и една обща за основната къща.
 • Има маса за тенис, детски трамплин, както и специално обособена зона за френската игра „petanque“, която представлява хвърляне на метални топчета в пясъка, докато изпиваш огромни количества „Pastis“.
 • Собственикът е наистина невероятно мил и въпреки че вече беше отговорил на много от моите въпроси, когато пристигнахме, дойде да ни посети и да ни каже какво бихме могли да разгледаме в региона.
 • Има малък супермаркет на около 500 метра от комплекса откъдето можеш да си купиш почти всичко, което може да ти потрябва (храна, козметични продукти и други). На около километър от Гърмен Хилс има и огромен супермаркет, ако това не ти е достатъчно.

Мога да продължа да изреждам нещата, които ни харесаха, но както често казвам – сигурна съм че всеки, който посети мястото, сам може да намери достатъчно неща, които да го очароват.

Сега предполагам се очаква да изредя това, което не ни хареса и от почти седмица се опитвам да измисля поне едно негативно нещо. Опитите ми обаче се провалят…

Затова само ще дам няколко съвета, които може да са от полза:

 • Имайте предвид, че Гърмен Хилс е къща за гости, не хотел. Това означава, че от вас се очаква да пристигнете със собствените си козметични продукти – шампоани, балсами, сапун и т.н.
 • Мястото не предлага никаква храна, но както казах по-рано, всички кухни са прекрасно оборудвани, така че единственото, което ви е необходимо, е да си купите продукти, за да си приготвите любимо ястие, бърз обяд или вечеря.
 • Има осигурени хавлии за банята, но няма такива за басейна, така че пригответе си собствени предварително.
 • Последните 100 метра от улицата преди хотела не са асфалтирани, така че АКО (и настоявам на това „ако“ защото ние изобщо нямахме проблем) вали, може да има малко кал наоколо. Но предполагам, че ако сте достатъчно смели да откриете малкото селце в планината, малко кал едва ли ще ви уплаши.

Това описание малко по малко се превръща в книга, затова ще спра до тук, но вярвам, че снимките са показателни! Насладете се!

Have your say

comments