Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Image-not-available

Вринда клуб е създаден преди десет години в България. Той е част от световна верига от йога клубове и ашрами по цял свят, които са насочени да развиват здравословното, умствено и духовно добруване на хората по света. Сърцето на “Вринда” се намира в Индия като родина на йога. Можете да срещнете “Вринда” в почти всички държави на Южна Америка, Щатите и Европа.

Нашата цел е да създадем за хората нови хоризонти и възможности за един балансиран и хармоничен живот чрез разпространение на знание от древността на индийската мъдрост, откъдето идва и знанието за йога и аюрведа и съвършения начин на живот за хората като наука. Тези прости и в същото време дълбоки истини за природата и света могат да донесат истинско усещане за щастие и успех.

Знанието за йога и аюрведа включва нашето отношение с природата около нас, живите същества, планетите, които също ни влияят и циклите на времето. Това е един огромен свят от закони и взаимоотношения, с който ако се запознаем и живеем в съзвучие, ще постигнем този баланс и спокойствие, който е ключ към щастието.

Have your say

wonderful comment(s)!