Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Have your say

comments

Бургас е един от най-големите градове в България, както и един от туристическите и културни центрове. За съжаление, туристите рядко виждат града, защото повечето туроператори организират директни трансфери от летището към курортите.

Въпреки това, ако пътувате самостоятелно и имате възможност да посетите Бургас, направете го. Там има много хубави места и вероятно ще ви хареса!

Тъй като ние нямахме много време да разглеждаме града, помолихме местните си приятели да ни препоръчат най-хубавия бар. Времето позволяваше да седнем отвън, но пък хладно, за да се настаним директно на плажа, така че отидохме на място, наречено Кафе Бар Кашмир.

Мястото е с много хубав декор и пространство, с много маси и външна тераса. Изборът на питиета е разнообразен и комбинира стандартните неща като Ягодово Мохито например, но има и някои нетипични съчетания като “Lynchburg Лимонада” с Jack Daniels! Коктейлът има много приятен вкус и осъзнаваш, че в него има алкохол едва на второто питие, защото вероятно като мен ще изпиеш първото доста бързо. Междувременно, въпреки че Кашмир е бар, има и кухня, която работи до 12 часа през нощта, а изборът в менюто е между различни вкусотии. Именно в това меню открихме мистериозните „Панирани маслини“, които за съжаление нямахме възможност да опитаме. Ако вие сте ги пробвали, непременно споделете какво представляват!

Музиката в Кашмир е много приятна, хората са издокарани и изглежда, че всички много се забавляват. Вероятно една вечер не е достатъчна за обективно мнение, но Кафе Бар Кашмир ми се стори едно доста приятно място, където човек да прекара една красива бургаска нощ!

[btn text=“Упътване до там“ tcolor=#FFF link=“https://www.google.bg/maps/place/bulevard+%22Stefan+Stambolov%22+53,+8001+Burgas/@42.5058542,27.4696205,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x40a69490ed471897:0x3cac202bc3f305ff“ target=“_self“]

 

Адрес: булевард „Стефан Стамболов“ 53, Бургас
Посетено от: Мария

 

Have your say

comments