Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Image-not-available

Студио Йога Видия е създадено с много любов и вдъхновение !
Значението на „Видя“ от санскрит е знание, а символът на знанието е пламък! Пламъкът е енергия – жизнена и творческа. Вътрешния порив на целия екип на студиото е хората, идващи при нас да събудят целия си неизмерим потенциал.

В студиото ще ви предложим различни вдъхновяващи йога практики, медитации, дихателни упражнения, релаксации, масажи и курсове, които сигурни сме, ще ви накарат да се чувствате щастливи и осъзнати!

Студио Йога Видия има за цел не просто да подобри физическата ви форма, но и да ви помогне да се освободите от стреса на ежедневието. Бихме искали заедно да постигнем по-добро здраве, вътрешно равновесие и себепознание, защото вярваме, че променяйки себе си, променяме и света около нас.

При нас ще бъдете водени от хора с добър личен и професионален опит, които желаят да предадат знанията, енергията и вдъхновението си на всички избрали да практикуват йога.

Интериора на студиото е създаден с мисълта за топлина и уют, за сигурност и спокойствие, за семплост и естественост. Атмосферата е предразполагаща и носи усещането за откровеност и размисъл. Дървото като естествен материал е ненатрапващ акцент в пространството и е израз на желанието ни да живеем в хармония с природата.

Have your say

wonderful comment(s)!