Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Have your say

comments

Ако обичате индийска храна колкото аз обичам- абсолютно задължително е да посетите индийско- непалския ресторант Гуркха! Отне ми доста време да открия това място, но съм щастлива, че успях. Намира се в Лозенец и въпреки че кварталът се води централен, шансът да се натъкнете на Гуркха докато просто се разхождате там е доста малък. Освен ако не живеете в Лозенец и не го обикаляте редовно.

За да бъдем конкретни – Гуркха е място с индийско- непалска кухня и някои ястия може първоначално да ви изглеждат доста странни. Аз обаче ходя там от почти година и не съм намерила досега нищо в менюто им, което да не ми харесва. Освен може би кърито Mutton Madras, което е просто твърде люто за моя вкус, а и за вкуса на всички, които познавам (а аз мога да ям табаско сос за закуска).

Ресторантът не е голям, но е приятно декориран, разполага и с камина. Има и градина, но аз лично предпочитам да сядам вътре, където мога да се наслаждавам на музиката и ароматните пръчици. Друга по- практична причина да седнете вътре – позволява ви да гледате какво си поръчват хората около вас и ако нещо ви се стори особено вкусно, винаги можете да помолите сервитьора да ви донесе от същото.

Да поговорим сега за любимите ми ястия – обезкостеното пиле с масло е страшно вкусно! Обикновено си поръчвам и от специфичния им наан хляб с масло и ориз, но това не са единствените вкусни неща в менюто. Те предлагат и някои вегетариански опции като например сирене със спаначен сос, но съм сигурна, че няма да имате никакъв проблем да намерите вашето любимо ястие в Гуркха!

Какво ни хареса:

Какво могат да подобрят:

Нашия рейтинг:

+359 2 865 02 16
Цветна Градина 56, Лозенец
Цена на човек: 20 лв
Подходящо за: обяд, вечеря
Website
Последно посетено:

Reviewed by:

Maria TMaria

Have your say

wonderful comments!

Have your say

comments