Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Have your say

comments

Zlatna Ribka Motel and Restaurant, restaurant view, Sofia, Bulgaria

Нашия рейтинг:

Открихме ресторант и хотел Златна Рибка по погрешка. Всъщност търсехме езерото Панчарево и решихме да проверим дали надолу по пътя има още нещо интересно. Намерихме няколко селца, малка електростанция, парцел за продан и Златна Рибка Ресторант и Мотел. Мястото изглеждаше интересно – с доста паркирани коли отвън и решихме да хапнем набързо, макар да беше малко късно за обяд и твърде рано за вечеря. Повечето маси навън бяха заети, а най-добрите резервирани, но въпреки това сервитьорът ни намери малка маса до езерцето със шарани, от която имахме прекрасна гледка към планината и малката река.

Златна Рибка е както ресторант, така и хотел, но т.к. не сме отсядали в хотела  това ще бъде преглед само на ресторанта. Трябва да предупредя – ако предпочитате чисто нови ресторанти, Златна Рибка не е за вас. Сградата е доста стара (а не всички намират това за очарователно както го намирам аз), но ако отидете там на хубаво време – гледките и храната са прекрасни. В менюто си имат няколко различни ястия с прясна пъстърва, както и голяма селекция от традиционни български салати и гозби.

Website
Локация
Подходящо за: обяд, вечеря
За резервации: +359 888 323 365
Меню на човек: 15 лв
Последн посетено: Август 2014

Visited by:

MariaMaria

Какво ни хареса:

  • На снимките ще видите колко красива и спокойна е зоната там и искам да ви уверя, че на живо е още по-хубаво. След като сте хапнали единственото, което ще ви се иска да направите е да легнете на тревата и гледате небето.
  • Всичко, което поръчахме беше вкусно, но ако обичате риба непременно пробвайте някое от ястията им с пъстърва.
  • Ако имате деца – проверете задния двор на ресторанта. Там те често имат петли и патици и въпреки, че не трябва да бъдат пипани, са приятни за гледане
  • Безплатен паркинг пред ресторанта

Какво могат да подобрят:

  • Златна Рибка не приема плащане с карти, така че е хубаво да се уверите, че имате достатъчно пари в брой.
  • Трудно е да се знае дали ще си намерите маса навън, затова се обадете и резервирайте. Ако предпочитате да отидете без резервация то избягвайте стандартните часове за хранене – няма да ви хареса ако карате толкова дълго и се окаже, че няма места навън.
  • Сиренето по шопски: аз съм огромен фен на всякакви сирена, но онова, което предлагат в Златна Рибка има много силен вкус (и то неприятен такъв).

Have your say

comments