Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Have your say

comments

Нашият рейтинг:

При скорошно наше пътуване до Пловдив бяхме поканени да отседнем в Еко Апартамент Милчеви и съм невероятно щастлива, че го направихме!

Когато повечето хора пътуват, те най-често разглеждат хотелите. Колкото и да са приятни някои от тях обаче, хотелското преживяване има своите минуси, които аз, като интроверт намирам особено притеснителни от време на време. Ярък пример е постоянния шум от стъпки на движещи се по коридорите хора. За моя огромна изненада (приятна) Еко Апартаменти Милчеви не предлагат нито едно от тези „неудоволствия“. Точно обратното: тяхната оферта включва тотална самостоятелност, пакет с прясно изгладени чаршафи!

Ето и някои от бонусите, които искам да споделя с вас!

Защо Еко Апартаменти? И защо трябва да ни пука?

Когато първоначално чух думите „Еко Апартаменти“ помислих, че става дума за маркетингов трик, но се оказа, че греша при това брутално! Всъщност когато те казват Еко, наистина го имат предвид. Цялата сграда е конструирана с еко материали: от тухлите, изпечени по най-естествения начин познат на човечеството, през поддържащата структура сградата та чак до боята и мебелите във всеки апартамент.

Никъде няма да откриете синтетични материали! Това, което получавате като резултат е една атмосфера, която позволява не само на съзнанието ви да се отпусне, но и да тялото ви да регенерира естествените си цикли. Без съмнение това е доста примамливо предложение!

Website
Локация
Подходящо за: дългосрочно отсядане, престой в Пловдив
За резервации: +359 (032) 94 35 24
Цена на нощувка: 60 лв
Последно посетено: Декември 2014

Visited by:

Nina AlexanderNina

Какво ни хареса:

Най – милите домакини

Не мога да опиша колко пъти през живота си съм отсядала в хотели, чиито рецепционисти нямат никаква представа как се обслужва клиент (а често пъти и елементарна култура). Този проблем обаче изчезва ако изберете Еко Апартаменти Милчеви. Те са невероятно мило семейство, което е гостоприемно по един особено приятен начин: винаги на разположение ако ги потърсите, но в никой случай постоянно в краката ви.

Аз имах щастието да си поговоря с тях и да видя с каква страст говорят за създаването на здравословна и приятна атмосфера за гостите си и това предизвика истинско уважение в мен. „Ако трябва да дам парите си на някой в Пловдив“ – си казах докато говорехме – „Предпочитам да ги дам на това мило семейство!“.

Перфектна Локация

Да, точно така! Когато пристигнахме, аз като абсолютен лаик, който не знае изобщо как да се ориентира в Пловдив помислих, че сме далеч от всичко. Каква груба грешка само! Хотела се намира в прекрасна тиха зона, която е на пешеходно разстояние от всичко, което бихте поискали да видите.

Чудесно обслужване!

Едно от най-хубавите неща за Еко Апартаменти Милчеви е че ти предлагат абсолютна независимост при престоя. Когато обаче излезеш за деня и се върнеш, апартамента ти е подреден, чист и ухае на свежо.

Чистотата!

Абсолютно всички апартаменти блестят от чистота, което за мен беше много важно. Ако хигиената е важна и за вас, то това е перфектното място да отседнете в Пловдив!

Топло

Нали знаете колко е досадно да си вземете някъде стая и когато се върнете и пъхнете онази карта да трябва да изчакате няколко часа преди да се стопли? Е, този проблем липсва при Милчеви! Едно от ключовите неща, които трябва да знаете е, че в момента в който дойде месец, в чието име има буквата „Р“ те пускат парното на цялата сграда.

На снимките по-долу може да разгледате един от апартаментите, а на сайта им може да видите снимки на всички останали (разполагамс над 10 апартамента).

Какво може да се подобри:

Честно казано, не видяхме никакви проблеми в самия хотел. Паркирането в зоната се оказа малко по-трудно, но в никакъв случай не е невъзможно.

Адрес: ул. Средец 46А, Пловдив

Have your say

comments