Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Have your say

comments

Kamelot Sofia Iskar

Хотел Камелот, язовир Искър

Искам да споделя с вас едно красиво място, на което можете да избягате от градската шумотевица. Намира се само на 45 минути от София: хотел Камелот на язовир Искър – един от най- големите водни резервоари в България и идилично място за всеки, търсещ спокойствие и тишина.

Упътванията, които ще намерите, не са особено ясни, но никак не е трудно да откриете мястото – просто се насочете към язовира. Когато пристигнете, цената за паркинг е 10 лева, но веднъж влезли, имате достъп до всички предоставени удобства, включително шезлонги с изглед към чистата вода и планината зад нея. Цените на ресторанта са разумни: около 10 лева на човек за основно ястие. Аз лично опитах пилето на скара, което беше чудесно, но препоръчвам и хлебните им изделия: пресни и много вкусни! Ще откриете и добър избор от супи и рибни ястия.

След обяд можете да си направите разходка в красивата местност наоколо и да се отправите за заслужена почивка към шезлонгите. Ако ви се иска да изживеете нещо малко по-вълнуващо, мястото предлага чудесни условия за водни ски или каране на джет.А ако това е твърде много адреналин, можете да се насладите на спокойна разходка с лодка или пък малко риболов.

За мое голямо съжаление прекарах там само един следобед и нямах възможност да разгледам хотела. Съдейки обаче по високите стандарти на ресторанта и парка наоколо, при първа възможност бих си резервирала стая. Би било едно чудесно място, на което да избягам от градската лудост за един прекрасен слънчев уикенд.

 

 

 

Телефон за резервации: +359 896 605514

Website: http://www.kamelot-bg.com/

Have your say

comments

Rebecca Richardson

Ребека е пътешественик по душа от Лондон. Преди да пристигне в България е живяла и работила в Дубай и на Карибите. След като се влюбва в нашата държава се ражда идеята да сподели красотата на мястото чрез сайта Eat Stay Love Bulgaria. Тя е винаги готова да пробва нещо ново и обожава да разказва за приключенията си, така че очаквайте да видите разкази за уроци по ски, модерни барове, а защо не и за скай-дайвинг!