Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Have your say

comments

Hotel Anel Valentines Menu

Февруарски бюлетин

Февруари в България и любовта е във въздуха!

Добре дошли в специалното любовно (LOVE) издание на бюлетина на Eat Stay Love Bulgaria!

Този месец ще споделим с вас няколко идеи за предстоящия Свети Валентин. Ще ви дадем идеи независимо дали ще изберете да се потопите в романтичната атмосфера или да се забавлявате – имаме предложение за вас!

Романтични ресторанти в София

Ресторант Анел е подготвил романтично меню за всички влюбени птички.

Кликнете тук за повече информация..

hotel anel valentines menu

Какво е по- романтично от италианската храна? Резервирайте си маса в Cine Citta и се насладете на специалната им селекция за Свети Валентин.

Повече информация тук.

Cine Citta Italian restaurant Sofia Bulgaria entrance

А ако търсите нещо, с което да направите вечерта си още по- гореща, непременно опитайте чудесния микс от Индийска и Непалска храна на Гуркха.

Gurkha Indian and Nepali Restaurant Sofia meal 2

14ти Февруари е и празника на виното!

Както знаете, 14ти Февруари е също и времето, в което да отпразнуваме съществуването на виното! Така че, ако не сте особено много в духа на розовите сърчица и пърхащите мигли, отдайте се на прекрасната червена напитка. Прочетете публикацията ни по темата тук.

 

two glasses of red wine

Иска ви се да избягате от всичките приказки за любов и романтика?

Ако това не е за вас, ние имаме предложение за „спасяване“ в романтичния ден – карайте ски!

Насочете се към Витоша и прекарайте един прекрасен ден на пистите. Препоръчваме ви да тръгнете рано сутринта, най- добре преди 9. Това ще ви позволи да се изкачите и да паркирате колата си до ски училищата. Ако отидете по- късно, ще ви се наложи да паркирате по- далеч и да извървите останалото разстояние. Можете да си наемете ски оборудване за 20 лв. на ден, а пропуска за пистите струва 21 лв. (за половин ден).
Има малка писта за начинаещите скиори, както и червена и черна за по- напредналите. Можете също така да си наемете и инструктор от някое от училищата там – уроците да индивидуални или групови.

А след ските можете да се насладите на обяд в планината или да се насочите надолу в някое от многото малки ресторантчета по пътя. Горещо препоръчваме шкембе чорба и бира за да затриете тотално романтиката от Свети Валентин.

Skiing in Vitosha Mountain, Sofia

Skiing in Vitosha Mountain, Sofia

 

Have your say

comments