Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Stara Zagora Bulgaria

Стара Загора – градът на липите и най-красивите жени

Стара Загора – градът на липите, правите улици и най-красивите жени

Винаги съм очаквала с нетърпение посещенията си в Стара Загора още от съвсем малка. Не само защото половината от моите близки и роднини живеят там,а и заради странната атмосфера, която има този град, Странна в добрия смисъл.
Когато бях малка градът беше доста по-различен от това, което е в момента, но това, разбира се е напълно в реда на нещата. Днес това е един съвременен град, който предлага всички удобства,от които се нуждае съвременния човек.

За тези, които си пристрастени към моловете, също като мен, в Стара Загора можете да посетите цели два такива. Естествено там можете да намерите любимите си магазини, приятни места за хапване, забавление и кино.
Старозагорските минерални бани са доста популярна дестинация за тези,които имат нужда от релакс и отдих. В града има прекрасни хотели,в които можете да отседнете. Има и страхотни места за забавление-клубове, пиано барове,дискотеки.
За любителите на бирата-в Стара Загора се намира една от най-големите пивоварни в България,. “Загорка” е една от най-предпочитаните бири.

Също така има прекрасен парк- “ Аязмото”, който води и до зоологическата градина,която пък е най-голямата по площ в България.

Любопитен исторически факт е, че Васил Левски и Райна Попгеоргиева са учили именно в Стара Загора. Едни от най-известните поети, актьори, художници са родом от Стара Загора. Какво да ви кажа-този град ражда велики личности. И нямам предвид себе си 🙂

Също така Античният театър е място,което е интересно да се посети, разкопките от Римско време, операта, която е най-голямата на Балканския полуостров.
Едно от нещата, с които е известен града са липите. И наистина-когато започнат да цъфтят, целия град ухае толкова приятно и някак романтично.

И да, наистина това е градът с най-красивите жени в България. Когато се разхождаш по главната улица, дори за мен е трудно да устоя и да не се обърна след всяко момиче. Не за друго-те просто наистина са красиви, добре облечени и изглеждат просто страхотно.

Стара Загора
Стара Загора
Стара Загора
Стара Загора
Стара Загора
Стара Загора

Have your say

wonderful comment(s)!

Antonia Chukova

Отраснала съм в гр Козлодуй-градът на атомната енергетика. На 14г възраст се преместих в София и до днес обожавам този град.
Обичам да пътувам, но не мога да си представя да живея в чужбина. Просто си харесвам България и всичко свързано с нея. Харесва ми обаче и да посещавам нови места, да опознавам различни култури, храни и традиции. Обичам да чета, да пазарувам, обичам модата и да клюкарствам с моите приятелки. Телевизията е моята страст и т.к. вече работих в няколко различни български телевизии се надявам да продължа да развивам кариерата си в тази посока.