Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Have your say

comments

Nido Skate Park Sofia

„Скейт Парк София“ – предизвикателството на „Мебелна къща Нидо“

Миналия уикенд, бях на много яко събитие в Skate Park Sofia, което беше организирано от „Мебелна Къща Нидо” под мотото „Не можеш да ни прескочиш”. Идеята беше доста оригинална, екипът на Нидо беше донесъл диван, който поставиха на различни места в парка и след това предизвикаха всички, скейтъри, блейдъри и хиксъри да го прескочат!

Всички деца и тийнейджъри бяха прекарали доста часове на рампите в парка или поне така изглеждаше от атрактивното прескачане на дивана. Аз не съм прескачала нищо на скейтборд, но определено прескачане на диван е доста по-трудно, дори и за средно напреднали, отколкото тези таланти го направиха да изглежда.

Нидо също се погрижиха и за публиката като предоставиха безплатна бира и хот-дог в този изненадващо слънчев октомврийски ден, може би един от последните! Всички се насладиха на няколко часа слънце и невероятни трикове на младите експерти. Може да видите още снимки от събитието в нашата facebook страница.

Може да посетите „Мебелна Къща Нидо” на адрес бул. Андрей Ляпчев 1, 1756, София или посетите техния уебсайт.

Have your say

comments

Rebecca Richardson

Ребека е пътешественик по душа от Лондон. Преди да пристигне в България е живяла и работила в Дубай и на Карибите. След като се влюбва в нашата държава се ражда идеята да сподели красотата на мястото чрез сайта Eat Stay Love Bulgaria. Тя е винаги готова да пробва нещо ново и обожава да разказва за приключенията си, така че очаквайте да видите разкази за уроци по ски, модерни барове, а защо не и за скай-дайвинг!