Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

 

Skydiving Sofia BulgaraЗемя на неограничените възможности!

България не е само плажове и планини! Изненадващо е колко много различни неща могат да се правят тук! Това е едно прекрасно място на достъпни цени за търсачите на силни усещания и вярваме, че те ще го оценят.

Така че, независимо дали става дума за скачане с парашут или яздене на кон, България няма да ви разочарова в търсенето на приключения!

 

Ето и някои от нашите любими занимания!

 

 

 

Extreme Team Company, BulgariaExtreme Team Bulgaria

Този уебсайт може да работи като единична спирка в търсенето на приключение. Ето и списък с някои от опциите:

>> Скок с парашут – цените започват от 400 лева

>> Полети с парапланер – цените започват от 100 лева

>> Бънджи скокове – цените започват от 60 лева

>> Хеликоптерни чартъри – цените започват от 750 лева

>> Полети с балон – цените започват от 1100 лева

>> Конна езда – цените започват от 10 лева

>> Моторни шейни под наем – цените започват от 120 лева

 

The Green Lizard Company

Green Lizard Company

Това е мястото за любителите на стрелбата, голфа и риболова. Това е английска компания, специализирана в откриването на най-прекрасните за гореспоменатите цели локации. Те предлагат и организиране на различни корпоративни или групови дейности.

 

Rafting on Struma River

Adventure Net

Adventure Net е още един чудесен уебсайт за любителите на различни занимания в природата като например каране на колело в планината или пък спускане с каяк (нашето любимо занимание по река Струма на около 130 км от София). Цената на еднодневно спускане с каяк по река Струма започва от 50 лева – срещате се в тяхната база, обличате неопреновите костюми, които ще ви осигурят и сте готови за действие! Спускането отнема около 3 часа като около час реално е самият път. Сезонът с много силно течение е между месеците март и юли, но ако предпочитате по-ниски нива на водата и по-спокойно пътуване, между август и ноември е по-добрия период.

 

 

shooting range Sofia Bulgaria

Стрелбище The Gym

Ако искате да се научите да стреляте или да подобрите уменията си, в The Gym можете да го направите за 50 стотинки на патрон. Само внимавайте накъде насочвате оръжието 😉

 

 

 

Уейкбординг в Казиченеhydropark sofia

Ако харесвате водните спортове, тогава вероятно водният парк на Казичене ще ви хареса много! Езерото е снабдено с всичко необходимо за уейкбординг и можете да се позабавлявате за около 2 часа срещу само 40 лева, в която цена е включена сумата за наемане на дъска.