Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Bulgaria
Ok Taxi

Пътуване с такси

Винаги, когато си вземате такси в България независимо къде, уверете се, че фирмата е лицензирана и внимателно проверете написаните на стъклото тарифи. За София OK Supertrans е лицензирана фирма с разумни тарифи, обикновено 0.79 лева на километър. Можете да видите жълтите им коли навсякъде из София, но внимавайте, защото има фирми с подобни лога, които таксуват доста повече. Не оставяйте нещо подобно да провали пътуването ви и е желателно предварително да видите най- добрия маршрут, за да не се окаже, че минавате от Младост до Люлин през Пловдив!

Public Transport And Taking A Bus Around Bulgaria

Обществен транспорт и автобус до друг град

Пътуването с автобус в България е чудесен начин да стигнете от едно на друго място и да се насладите на гледките междувременно. Съществуват много възможности за пътуване с автобуси, предоставяни както от обществени, така и от частни фирми.

Etap е една от най- големите български фирми и пътува до почти всички по- големи градове.

Central Train Station Bulgaria

Пътуване с влак

Да пътуваш с влак в България е изключително лесно- почти няма дестинация, която да не можете да достигнете чрез железопътния ни транспорт. Както знаете, влаковете в момента са доста амортизирани, но както наскоро написахме в един блог пост – предстои огромна реставрация на Централна Софийска ЖП Гара. Като допълнение, вече можете да си купите билети за влак онлайн, което ви позволява да планирате пътуването си по- добре!

На този линк можете да намерите официалната страница за купуване на билети на Българските Държавни Железници. Тя позволява да си избереш маршрут, дата и място във влака, както и да добавите велосипед към билета си! За да платите с карта, трябва да изберете опцията „Борика“. Приятно пътуване!

С кола под наем

Ако искате да пътувате в България комфортно, защо да не наемете кола? Цените са разумни и това със сигурност е един от най- добрите начини да пътувате и да откривате нови места. Именно с кола под наем успяхме да открием разкошния замък в Равадиново!

Както добре знаете, карти на България можете да намерите тук: bgmaps.com, а ако търсите нещо по- интерактивно, непременно разгледайте Video Map Bulgaria