Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Sofia-Bulgaria_center

Безопасност

Също като останалите европейски държави, България е абсолютно безопасна, ако си внимателен. В големите градове както и в различни курорти винаги има известна доза престъпност, така че е хубаво да пазите принадлежностите си. Ако се окажете в беда, телефонът за спешни случаи в България е 112.

Социален живот

България е една от държавите с най- разкошен нощен живот както по курортите ни, така и в столицата. За новодошли чужденци и местни, които искат да имат по-интернационална компания съществува Internations– общност от чуждестранни граждани, живеещи в България, които се събират, за да се позабавляват или да обменят информация.

Някои малки проблеми

Както знаете, в България има проблем с уличните кучета. Това е нещо, с което всички ние искаме да се справим, подтикнати от страх или от любов към тях. Искаме да използваме възможността и да призовем всеки настоящ и бъдещ собственик на куче да се отнася отговорно към животното си. Ако искате да споделите вашата история – само се свържете с нас.

Може да помогнете на вече съществуващите местни организации, които се опитват да се справят с проблема, като се свържете с Animal Rescue Sofia.

Международни парични преводи

Не използвайте банка, за да изпратите пари в чужбина! Непременно проверете Transferwise – те предлагат сигурен и бърз начин и най- страхотното е, че не се налага да плащате банкови такси!

Културно специфични особености

Обратно на другите народи, българите въртят глава наляво- надясно за „да“ и кимат за „не“. Ако имате информация за тази разлика, непременно се свържете с нас!

 

 

Ако има нещо друго, което мислите, че е важно да се спомене тук, непременно ни пишете!!!