Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Какво трябва да знаете за да си организирате перфектното пътуване в България?

Дори и за нас, българите, често се оказва мисия невъзможна да отидем на ново място или пък когато стигнем разбираме, че представата, която сме имали няма нищо общо с реалността.

Ако заложите на нас обаче, това няма да ви се случи. Това, което ни прави уникални и различни е, че лично посещаваме всяко място, което ще видите описано на тези страници и предоставяме възможно най-обективната и пълна информация.

Летища в България

В България има 4 големи летища и тук сме подбрали най-важната информация, от която може да имате нужда. Надяваме се, да ви бъде от помощ!

Коли под наем

Ако ви трябва кола под наем, която да направи вашето пътуване в България възможно най-приятно, доверете се на нашите партньори! Ние винаги препоръчваме само най-доброто!

Hotel Anel Sofia

Хотели в България

Тук ще откриете подробна информация и откровени описания за всички хотели в България, които лично сме „инспектирали“. А нали знаете, че можете да разчитате на нас!

Придвижване в България

Наемането на кола в България все още е на разумна цена и доста добра идея. Но въпреки това има още няколко метода на придвижване. Тук ще намерите няколко сайта на градския транспорт и още много полезна информация!

А ето и един сайт с информация за няколко града: http://gradskitransport.com/

(Асеновград, Балчик, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Габрово, Гоце Делчев, Добрич, Карлово, Козлодуй, Плевен, Пловдив, Русе, Свищов, Силистра, Слънчев бряг, Смолян, София, Стара Загора, Троян, Шумен)

Полезни съвети

Ето и малко полезни съвети, които сме събрали в надеждата да ви помогнем максимално много да си прекарате прекрасно където и да пътувате в България!