Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

World Class Fitness & Spa

World Class Spa Sofia, Bulgaria

Това е страхотно място да прекарате няколко часа. Фитнесът е достатъчно просторен с множество уреди, между които да избирате, но най-атрактивното е спа центърът. Тръгвайки надолу по стъпалата от съблекалните ще откриете чудесен басейн, джакузи и вани с масажни струи. Нагоре от съблекалните – сауна, парна баня, а ако се чувствате достатъчно смели, бихте могли след тренировка да се освежите и в леденостудения басейн. Карта за деня, която ви дава достъп до всичко това, струва около 20 лева.

[btn target=“_blank“ text=“World Class Fitness & Spa“ tcolor=#FFF link=“http://www.dreamspa-bg.com/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8″]

 

 

Slavia Fitness SofiaСлавия

Фитнесът на Славия е малко по-малък от някои други фитнеси в София, но много добре подреден. Скоро е беше обновен и сега разполага с множество пътеки за бягане и велоергометри. Любителите на бокса биха оценили частта, обособена за този спорт. Можете да откриете и много организирани тренировки като аеробика, тае-бо, пилатес, йога и др. Цената е около 6 лева за посещение.

[btn target=“_blank“ text=“Slavia Sportess“ tcolor=#FFF link=“http://www.slaviasportess.eu/“]

 

 

Pulse Fitness

Pulse fitness Bulgaria

Това е най-големият и по-всяка вероятност най-луксозният фитнес център в София. Оборудван е  с най-новите фитнес уреди, страхотен басейн, спининг зали и още много възможности! Предлагат различни пакети за членство, но преди да предприемете подобна крачка и да се обвържете за година, ви препоръчваме да се възползвате от офертата на сайта им, която ще ви позволи да посетите мястото и да го изпробвате безплатно за един ден.

[btn target=“_blank“ text=“Pulse Fitness“ tcolor=#FFF link=“http://www.pulsefit.bg/en/“]

 

 

the gym, sofiaThe Gym

Освен множество уреди, тук ще откриете и голямо разнообразие от групови тренировки, сауна, парна баня, солариум, а дори бихте могли да си запазите час и за релаксиращ масаж. На нас, най-много ни хареса стрелбището – прочетете повече тук!

[btn target=“_blank“  text=“The Gym“ tcolor=#FFF link=“http://www.theredgym.bg/bg/ceni“]

 

 

Това са фитнесите в София, които ние сме изпробвали досега. А вие имате ли любим фитнес, който не сме споменали? Пишете ни на Контакти и ни разкажете за него!