Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

DSC00361

Пазар Илиянци

Пазарът се намира на края на София и в общи линии е едно от последните места, на които бихте отишли да пазарувате- просто не е примамлива локация заради лошата си стара слава. Най- вероятно не знаете, че голямата част от луксозните и скъпи молове се снабдяват със стока именно оттам. Предимство е, че ако егото ви не задължава да цитирате името от магазина, от който сте си купили нещо, вие също можете да отидете и да се възползвате от разумните цени, купувайки си почти всичко на 1/3 от цената на магазините в центъра на София.

Mall of SofiaMall of Sofia

В Mall of Sofia функционират над 130 обекта, включващи магазини на водещи международни и български марки за дамска, мъжка и детска мода, обувки, аксесоари и бижута, стоки за дома, кафе-сладкарници, ресторанти, зона за бързо хранене и супермаркет Пикадили, 12 кинозали на Cinema City и единственото в София IMAX кино.

Bulgaria MallBulgaria Mall

В основата на ценностите на Мол България е разбирането, че добрият късмет в бизнеса носи едновременно и отговорността да бъде развит успехът в помощ на онези, имали по-лоша съдба.

Екипът на Мол България целенасочено се стреми да подпомогне разнообразни местни инициативи, чиято цел е да бъдат от полза на цялото общество.

Фондация Cedar има за цел да даде възможност на хората в неравностойно положение за по-добър начин на живот.

The Mall, Sofia, BulgariaThe Mall

Разположен върху 66 хиляди квадратни метра, най-големият търговски център в България предлага над 178 магазина на водещи международни търговски марки, хипермаркет Карфур, разположен върху 9000 квадратни метра, кино Арена с десет кинопрожекционни зали, места за забавления, фитнес, ресторанти, кафената и кът за хранене.

Serdika Center Mall SofiaМол Сердика

Заповядайте в Сердика Център София, центърът с най-голямо разнообразие на търговски марки. Със своите над 210 магазина Сердика Център категорично превъзхожда по брой и разнообразие на представените марки всички останали проекти от този тип. Онзи, който е казал, че щастие не се купува с пари, просто не е знаел къде да пазарува. Това заключение принадлежи на Бо Дерек, актриса и модел (която пазарува в Лос Анджелис само защото й е доста по-близо от „Ситняково“), но е напълно валидно за Сердика Център.

City Center Mall SofiaCity Center Sofia

City Center Sofia (CCS) е първият търговски център от съвременен тип в България.

Още от откриването му през 2006 година търговският център е любимо място за динамичните и модерни жители на София. Молът е с най-достъпната локация – с автомобил, с градски транспорт, с метро или пеша.

Всеки месец в CCS се провеждат различни събития, но това, което привлича най-много хора, е киното Cine Grand. То има уникална концепция, която включва представяне на филми от цял свят, както и холивудски блокбъстъри.

Sky City Mall SofiaSky City Mall

SkyCity Mall в София е разположен на 26 000 м2 в кв. Гео Милев. Търговският комплекс е на четири нива, а развлекателният център на два етажа над търговската част.

SkyCity Mall разполага с подземен и надземен паркинг с обща площ 10 000 кв.м. или 320 паркоместа. В сутеренния етаж на площ от 3400 кв.м. е разположен хипермаркет ФАНТАСТИКО, който е най-модерният от общо 36-тe магазина на веригата и предлага щандове за вина, за прясно охладена риба, за пресни плодове и зеленчуци, месо, стоки за дома, детски играчки, аксесоари и др.

Sofia outlet centerSofia Outlet Center

София Аутлет Център е първият аутлет център в България, в който големите световни марки представят своите аутлет колекции. Над осемдесет аутлет магазина под един покрив продават маркови стоки на изключително ниски цени. Това са колекции, разработени специално за аутлет магазини, както и стоки от предишни колекции, където намаленията стигат до над 70%.

На търговска площ от над 15000 кв.м. се предлагат висококачествени продукти, официални, спортни и дънкови облекла, бельо, обувки, различни аксесоари и стоки за дома, подходящи за всеки член от семейството. Аутлет магазините гарантират професионалното ниво на обслужване, което поддържат останалите магазини на същите марки.