Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

accommodation in bulgaria

Независимо дали живеете в България или чужбина, въпросите относно настаняването винаги си остават актуални. Налага се да работите известно време в друг град, решавате да прекарате две седмици в другия край на България или пък ви посещават приятели от чужбина и трябва да ги настаните някъде.

На тази страница ще се опитаме да ви дадем възможно най-много информация за наеми и купуване на жилища в България. Ако разполагате с информация, която смятате, че трябва да добавим, непременно се свържете с нас!

 

Cleves

Английска компания, която притежава апартаменти (луксозни) в различни зони на София и ги предоставя заедно с грижата за абсолютно всичко от сметките до необходимите ремонти. Това може да се окаже доста полезно, ако можете да си го позволите, защото ще ви спести лутането по намиране на майстори и местата, на които да си платите сметките. Апартаментите им са разкошно декорирани – повече подробности можете да видите на сайта им!

OLX

OLX.bg вече предлага опция за вписване на жилища, които се отдават под наем или се продават. Предимство е, че може да го вземете директно от собственик и да си спестите комисионната за агенция.

Airbnb

Световно известен сайт, който малко трудно набира популярност в България, но всъщност може да се окаже много полезен! Вместо да рискувате отивайки в нов град и да се надявате да заварите баба, която отдава стая под наем, можете да ползвате този сайт. Лесно ще видите рейтинга на различни места, дали са свободни и цената, което ви позволява перфектно да планирате пътуването си!

Naemi bg

Един от класическите български сайтове за намиране на жилище под наем. Сайта сам по себе си има сериозна нужда от освежаване, но разполага с огромно количество информация за всички градове!

Couchsurfing

Това съвсем не е подходящо за всички, но е опция, която може да разгледате. Набира все по-голяма популярност в цял свят и хора успяват да пътуват като спестяват разходите си за хотели. Couchsurfing  в превод „намери диван“ дава възможност на случайни непознати, озовали се в друг град да намерят къде да отседнат безплатно. Хората, които пътуват, а и тези, предлагащи настаняване, имат рейтинг в сайта, който позволява да знаете какъв опит са имали едни с други при срещите си. Засега не сме чули за негативна ситуация от хора, пътували по този начин и се надяваме никога да не чуем такава.