Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Have your say

comments

Nightlife In Sofia, Bulgaria

Нощния живот в София

Аз не съм от хората, които са навън купонясващи всяка вечер, но когато искам да се забавлявам знам едно нещо със сигурност – в София има стотици места, на които човек може да си прекара невероятно!

Истината според мен е, че българите винаги са готови да се забавляват. Клубовете работят всеки ден почти без прекъсване а през ранните седмични сутрини често можеш да срещнеш „снощни“ хора по улиците на София.

Като столица София разбира се предлага нощен живот способен да задоволи всеки вкус. Можеш например да прекараш вечер на булевард Витоша в някой от прекрасните барове или ресторанти там. Най-прекрасното нещо на тази улица е винаги празничната атмосфера, която се засилва особено много лятото, когато всички сядат навън. Улицата е затворена за движение на автомобили и можете да видите много хора разхождащи се наоколо или местещи се от бар на бар. Повечето заведения затварят около полунощ, но винаги можете да продължите партито си в някой от нощните клубове. Почти всичко важно е на кратко разстояние, но винаги можете да вземете такси ако не ви се иска да трошите токчетата си по павираните улици на централна София.

Що се отнася до нощни клубове столицата ни разполага с такова разнообразие, че чужденците тук често остават удивени – комерсиална, RnB, караоке, ретро музика, чалга, жива музика, че дори и стриптийз клубове. А според моите наблюдения всички чуждестранни посетители на София се озовават рано или късно в някой чалга клуб – за тях това явно е доста екзотично преживяване.
Мисля си, че що се отнася до нощен живот както българите, така и чужденците сме доста „разглезени“ в София. Обичаме да се забавляваме и има толкова много места на които можем да го правим до насита. Но пък няма нищо лошо в малко разглезване, нали?

Убедена съм, че от където и да сте нощния живот в София ще ви хареса. Разгледайте нашите отзиви за различни барове и клубове в София като за начало и непременно се върнете тук да ни споделите кои са любимите ви места!

Have your say

comments

Antonia Chukova

Отраснала съм в гр Козлодуй-градът на атомната енергетика. На 14г възраст се преместих в София и до днес обожавам този град.
Обичам да пътувам, но не мога да си представя да живея в чужбина. Просто си харесвам България и всичко свързано с нея. Харесва ми обаче и да посещавам нови места, да опознавам различни култури, храни и традиции. Обичам да чета, да пазарувам, обичам модата и да клюкарствам с моите приятелки. Телевизията е моята страст и т.к. вече работих в няколко различни български телевизии се надявам да продължа да развивам кариерата си в тази посока.