Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Have your say

comments

Clevesblvd Residence

Луксозните апартаменти на София

 

 

Миналата седмица имах късмета да присъствам на годишното коледно парти на Cleves, организирано в „Клийвс“ Булевард Резиданс на улица Черковна в центъра на София. Освен че прекарах една чудесна вечер и срещнах много интересни хора, които искам да спомена, защото апартаментът, който използваха за партито, беше фантастичен! Ще бъда откровена – Cleves не ми плащат да кажа това. Всъщност, дори не знаят, че специално ще ги спомена. Аз съм убедена, че когато нещо е наистина хубаво, за него трябва да се говори!

Търсила съм апартамент в София и честно казано – не всичките са хубави! Като за начало е трудно да намериш нещо наистина модерно, а когато успееш обикновено е доста малко по размер. Този специфичен апартамент на Cleves беше огромен, а декорът – спиращ дъха! Един от онези апартаменти, които виждаш по списанията и не е само за огледи – всичките им жилища са такива!

Разбира се за едно подобно място бихте платили по- висока цена, но ако можете да си го позволите – не се замисляйте! Струва си всяка стотинка! Имах щастието да срещна голяма част от работещите във фирмата и те са изключително приятелски настроени! Всички те говорят прекрасен английски език (самите директори са англичани) и когато живееш в техен апартамент, те се грижат за абсолютно всичко, от което имаш нужда. Чудно, нали?

И така: благодаря на Cleves за прекрасната вечер и за това, че ми показаха какво представлява луксозният живот в София!

 

 

Have your say

comments

Rebecca Richardson

Ребека е пътешественик по душа от Лондон. Преди да пристигне в България е живяла и работила в Дубай и на Карибите. След като се влюбва в нашата държава се ражда идеята да сподели красотата на мястото чрез сайта Eat Stay Love Bulgaria. Тя е винаги готова да пробва нещо ново и обожава да разказва за приключенията си, така че очаквайте да видите разкази за уроци по ски, модерни барове, а защо не и за скай-дайвинг!