Вашата количка е празна.

Връщане към магазина

Свържи се с нас, много ще се радваме да си поговорим! Можеш да ни пишеш на info@eatstaylovebulgaria.com

Ние сме страхотен екип! Наистина- трябва да ни срещнеш за да разбереш точно колко страхотни сме и със сигурност ще се радваме да те видим на следващото си парти! Нека обаче се представим:

 

Rebecca Richardson

Ребека Ричардсън

Ребека е от Лондон и е родена с приключенски дух и страст към пътуванията. Живяла и работила в Дубай и на Карибите преди да се премести в българия. След като се влюбва в нашата държава, решава да сподели любовта си със света чрез този сайт- Eat Stay Love Bulgaria. Тя е винаги готова да пробва нещо ново и обича да споделя преживяванията си, така че очаквайте да видите много постове от нея за ски уроци, новия моден бар в града или пък кой знае- може би и за скачане с парашут!

Намерия я в Туитър: @RebeccaRubia

 


 

Nina Alexander

Нина Александрова

Нина е българско момиче, родена и израстнала между Горна Оряховица и София, която обожава да пътува. Живяла е в 4 европейски държави и е посетила още доста събирайки знания и опит, който сега се опитва да приложи в ежендневния си живот в България с надеждата да направи държавата едно по- хубаво място. Нина тайничко е доста интровертна натура, така че очаквайте да видите много постове за тихи и спокойни места, планинско катерене и малки кафенета в които можете да се насладите на спокоен следобед с книга.Тя е в непрестанно търсене на онези места, на които телефоните нямат обхват – да се надяваме, че ще ги открие скоро!

Намерия я в Туитър: @MarketingWizzy

 

[hr]

EllieЕли Александрова

Ели е 24 годишно българско момиче с неконтролируеми енергийни нива. Трудно можете да я видите без колело, музика в ушите или поне някой от многобройните ѝ приятели. Тя е нашата социална пеперуда, която обича да се ангажира с най- разнообразни занимания като например 100 километров преход с колело, планинско каретерене, салса, ходене по клубове – каквото си помислите. Тя ще се опитва непрекъснато да ви разказва за готината страна на България и как можете да се възползвате от нея!

Намерия я в Туитър: @BGPartyAnimal

[hr]

Maria

Мария Терешченко

Мария е от Украйна и е прекарала последната си година в България. Преди да дойде тук е живяла и работила в Мароко и преместването в България ѝ се е струвало като огромна промяна, но се е оказало, че е любов от пръв поглед! Мария признава че има още много неща да научи за България и това е хубаво защото тя няма търпение да се хвърли в опознавателната си мисия. Поглеждайки личния си опит при преместването си в София тя знае колко е важно да има достъпна информация събрана на едно място – именно затова тя прави всичко възможно да допринесе за обогатяването на Eat Stay Love Bulgaria!